Història

Pels volts de l’estiu del 2017  fundàrem “Obscens” , una banda de Rock and Roll formada per cinc membres amb moltes hores de vol i experiència a l’esquena  disposats  a tornar a inundar de Rock and Roll el paisatge musical català . Amb un repertori farcit de temes propis  i amanit amb alguna que altra versió per rendir homenatge al mestratge dels grans del gènere us prometem un directe que no us deixarà indiferents, ja que de la passió, la fúria i , perquè no , també de la tendresa,  en fem horitzó i objectiu.

Qui som?

A la guitarra : Adolfo «Xoco» Aixalà Ollés ( Zoukra, Zenith, Cabello de Àngel, Sumatra…), a la bateria : Xavier Franch Grau «Chiri» ( Tècnic de so, A Quiet Man, Montse Castellà , La moto del Monaguillo…), als teclats: Jordi Valldepérez «ValldE» ( Motiu Infundat, AB6, Canteen Keepers, Belenyo, Ankes, Confutatis Maledictis, Bareando, Mifos, Des-Trio, The Planeros, Aiguabarreig…), al baix: Jordi Mendoza ( Mestre d’Educació Musical, Bacuum, Kartommcha Orquestra, Dejavú Versions, Secakgod, X Versions…) i a la veu: Ernest Redó ( Mestre d’Educació Musical, lletrista, Bacuum, Zoo, La banda del Yuyu, Most…).

            Només ens queda animar-vos a « ofendre greument el pudor» , que és com el diccionari defineix l’adjectiu «Obscè». Au, va! Despulleu-vos de vergonyes i truqueu-nos a la porta  per acompanyar-nos una estona  a recórrer el cantó més salvatge de la vida . Nem-hi?